Geleen – Henri Hermanslaan 179

6162 GE Geleen

73 m2 woonoppervlakte 5 kamers
€ 119.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Fraaie galerijflat op centrale locatie in Geleen, zowel nabij het centrum als de voorname verbindingswegen. SOUTERRAIN: Berging (ca. 4.27 * 3.68 m) BEGANE GROND: Gesloten entree met trappenhal. 2DE VERDIEPING:…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Fraaie galerijflat op centrale locatie in Geleen, zowel nabij het centrum als de voorname verbindingswegen.

SOUTERRAIN:
Berging (ca. 4.27 * 3.68 m)

BEGANE GROND:
Gesloten entree met trappenhal.

2DE VERDIEPING:
Hal met daaraan gelegen het toilet en een wandkast. De woonkamer (ca. 9.10 * 3.74 m) heeft een nette laminaatvloer en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon (ca. 3.82 * 1.48 m). De deels open keuken (ca. 3.58 * 1.91 m) is voorzien van een tegelvloer en een normale afwerking. De keuken is uiteraard voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer (ca. 1.96 * 1.18 m) welke geheel is betegeld en voorzien van een douche, wastafel en witgoed aansluiting.
Via de hal zijn twee slaapkamers bereikbaar, beide voorzien van een nette laminaatvloer; slaapkamer 1 (ca. 3.98 * 2.54 m) heeft een eigen balkon (ca. 2.02 * 1.22 m) en slaapkamer 2 (ca. 4.04 * 1.95 m).

Bijzonder kenmerken;
Voorzien van dubbel glas.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 119.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Appartement
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1960
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Henri Hermanslaan 179
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
73 m2
Inhoud
239 m3

Indeling

Verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
E
Energielabel einddatum
23 maart 2020

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt