Geleen – Gladiolensingel 7

6163 AR Geleen

100 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 165.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in de wijk Lindenheuvel, nabij alle voorname voorzieningen. Deze klus-woning heeft bijzonder veel potentie. Indeling: SOUTERRAIN: Provisiekelder (ca. 6.33 * 3.63 m). BEGANE GROND: Entree…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in de wijk Lindenheuvel, nabij alle voorname voorzieningen.
Deze klus-woning heeft bijzonder veel potentie.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (ca. 6.33 * 3.63 m).

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer met daaraan de meterkast, het toilet en de badkamer gelegen.
De kleine badkamer (ca. 1.53 * 0.88 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel.
Daarnaast biedt de hal toegang tot de woonkamer en de gesloten keuken.

De woonkamer (ca. 6.25 * 3.58 m) is voorzien van een lichte laminaatvloer, welke doorloopt naar de achterkamer (ca. 3.85 * 3.13 m) in de aanbouw. De keuken (ca. 3.51 * 3.37 m) heeft een tegelvloer en half betegeld wanden en een houten keukenopstelling.
Zowel vanuit de keuken als de aanbouw is er toegang tot de tuin.

BUITEN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk, met een ruim terras, gazon en enige beplanting. Vanuit de tuin is er toegang tot de aangebouwde bergingen, I (ca. 4.13 * 3.08 m) en II (ca. 6.15 * 1.01 m), het tuinhuis (3.57 * 2.93 m) en de garage (ca. 5.44 * 2.71 m) met carport. De naast de woning gelegen oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s.

VERDIEPING 1:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, I (ca. 4.50 * 3.65 m), II (ca. 3.66 * 3.26 m) en III (ca. 2.90 * 2.63), allen met vloerbedekking. Een dakkapel aan de achterzijde zorgt voor meer ruimte en lichtinval op slaapkamers I en II. Op de overloop en in twee slaapkamers bevinden zich tevens handige wandkasten.

VERDIEPING 2:
Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder (ca. 7.40 * 3.58 m).

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 165.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1946
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Gladiolensingel 7
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
407 m3
Perceel oppervlakte
409 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
24 december 2019

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordwest
Achterom
Ja
Lengte
2000 cm
Breedte
1050 cm
Oppervlakte
210 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt