Geleen – Gansbeek 85

6166 JG Geleen

130 m2 woonoppervlakte 8 kamers
€ 250.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Ruime geschakelde woning met vrijstaande hobbyruimte en dakterras op een rustige locatie in Oud-Geleen. Op loopafstand van het…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Ruime geschakelde woning met vrijstaande hobbyruimte en dakterras op een rustige locatie in Oud-Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels en een basisschool en nabij alle voorname voorzieningen. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (5.95 * 2.96 m).

BEGANE GROND:
De entree met siergrindvloer met daaraan gelegen het toilet, de meterkast en de open trap naar de eerste verdieping.
De ruime woonkamer (ca. 8.33 * 3.99 m) eveneens met siergrindvloer is voorzien van een open haard. De vloer loopt door naar de open keuken (ca. 4.09 * 1.95 m) met nette, witte afwerking en alle voorname apparatuur. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is er toegang tot de tuin.

BUITEN:
De achtertuin is ruim en onderhoudsvriendelijk met een terras en enige beplanting. De tuin is ook vanaf de zijkant van het perceel bereikbaar en is af te sluiten met een poort. Achter in de tuin ligt een vrijstaande hobby/werkruimte (ca. 6.03 * 3.00 m), welke tal van doeleinden zou kunnen dienen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers, I (ca. 506 * 4.01 m) en II (ca. 4.01 * 3.42 m) en de kleinere slaapkamer III (ca. 300 * 2.27 m) zijn alle voorzien van siergrindvloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping met slaapkamer IV (ca. 3.58 * 2.94) en twee bergingen. Een van de bergingen is voorzien van witgoed aansluitingen en de ander is de CV-opstelling geplaatst. Vanuit de overloop is er toegang tot het ruime dakterras.

DERDE VERDIEPING:
Via luik bereikbare vliering.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 250.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1980
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Leisteen

Locatie

Adres
Gansbeek 85
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
695 m3
Perceel oppervlakte
182 m2

Indeling

Verdiepingen
5
Aantal kamers
8
Aantal kamers
8
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
9 september 2025

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noord
Achterom
Ja
Lengte
700 cm
Breedte
600 cm
Oppervlakte
42 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt