Geleen – Esdoornstraat 37

6163 TG Geleen

109 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 225.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Gezellige hoekwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels, natuurpark, een basisschool…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Gezellige hoekwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels, natuurpark, een basisschool en nabij alle voorname voorzieningen. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (2.56 * 1.45 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca. 6.95 * 3.27 m) met tegelvloer en deur naar de kelder en de garage (ca. 6.58 * 3.11 m).
De gesloten keuken (ca. 4.51 * 2.46 m) met tegelvloer, nette, witte afwerking en alle voorname apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Daarnaast biedt de keuken toegang tot de bijna geheel betegelde badkamer (ca. 4.51 * 2.44 m) met douche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen.

BUITEN:
De achtertuin is ruim en onderhoudsvriendelijk, met een terras en ruim gazon. Achter de woning is een overkapping gerealiseerd en er is tevens en vrijstaande overkapping. Achter in de tuin ligt een houten tuinberging (ca. 3.51 * 3.51 m).

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers. De slaapkamers, I (ca. 3.86 * 2.99 m), II (ca. 2.99 * 2.95 m) en III (ca. 2.46 * 1.67 m) zijn allen voorzien van nette laminaat vloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolder met berging en zolderkamer (ca. 4.80 * 2.34 m) met laminaatvloer.

DERDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare vliering.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 225.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1927
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Esdoornstraat 37
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
109 m2
Inhoud
477 m3
Perceel oppervlakte
407 m2

Indeling

Verdiepingen
5
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Lengte
2900 cm
Breedte
900 cm
Oppervlakte
261 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt