Geleen – Begoniasingel 22

6163 BD Geleen

75 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 175.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Gezellige tussenwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels, park, een basisschool…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Gezellige tussenwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, Geleen. Op loopafstand van het diverse winkels, park, een basisschool en nabij alle voorname voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (2.78 * 1.76 m).

BEGANE GROND:
De entree met laminaatvloer met daaraan gelegen de meterkast, en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de L-vormige woonkamer (ca. 6.55 * 2.70 + 3.60 * 1.83 m) met laminaatvloer en deur naar de kelder. Via een open doorgang komt men in de keuken (ca. 3.14 * 2.59 m) met nette, houten afwerking en alle voorname apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Daarnaast biedt de keuken toegang tot de geheel betegelde badkamer (ca. 3.14 * 1.83 m) met douche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvrij, namelijk geheel betegeld. De tuin is achterom bereikbaar en kan worden afgesloten met een houten poort. Achter in de tuin ligt een stenen berging (ca. 2.79 * 1.71 m).

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers. De slaapkamers, I (ca. 4.57 * 2.19 m), II (ca. 4.26 * 2.44 m) en III (ca. 3.23 * 2.01 m) zijn allen voorzien van nette laminaat vloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare zoldervliering met CV-opstelling.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 175.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1927
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Begoniasingel 22
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
75 m2
Inhoud
316 m3
Perceel oppervlakte
116 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuidoost
Achterom
Ja
Lengte
560 cm
Breedte
457 cm
Oppervlakte
26 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt