Geleen – Anemonenstraat 12

6163 JW Geleen

100 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 169.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! 2-onder-1-kapwoning met ruime vrijstaande garage op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen. De woning is toe aan modernisering, maar biedt bijzonder veel potentie.…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

2-onder-1-kapwoning met ruime vrijstaande garage op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen. De woning is toe aan modernisering, maar biedt bijzonder veel potentie.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 2.72 * 2.48 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder.
De L-vormige woonkamer (ca. 5.63 * 3.53 m + 2.79 * 2.10 m) is voorzien van vloerbedekking .De half open keuken (ca. 5.04 * 2.97 m) heeft een tegelvloer. Het betreft een eenvoudige, maar functionele keuken met houten afwerking. De achterkamer (ca. 3.45 * 3.26 m) is voorzien van een tegelvloer en lichtkoepel en biedt toegang tot de tuin.

BUITEN:
De achtertuin is voorzien van een overdekt terras, diverse beplanting en de naast de woning gelegen oprit loopt door tot de achter in de tuin gelegen ruime garage (ca. 9.73 * 3.90 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de slaapkamers en badkamer.
De badkamer (ca. 2.09 * 1.21 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. De slaapkamers, I (ca. 3.58 * 2.97 m), II (ca. 3.58 * 2.62 m) en III (ca. 2.74 * 2.09 m), zijn allen voorzien van vloerbedekking en een wandkast.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 6.32 * 5.61 m) met CV-opstelling.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 169.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1953
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Anemonenstraat 12
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
392 m3
Perceel oppervlakte
305 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
5 juli 2020

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt