Einighausen – Everstraat 36

6142 BD Einighausen

81 m2 woonoppervlakte 4 kamers
€ 175.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Karakteristieke geschakelde woning op een rustige locatie in de gezellige dorpskern Einighausen, nabij diverse voorzieningen en tevens gunstig…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Karakteristieke geschakelde woning op een rustige locatie in de gezellige dorpskern Einighausen, nabij diverse voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Gewelfde provisiekelder (ca. 4.44 * 3.05 m)

BEGANE GROND:
Entree met siergrindvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping en de kelder.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca.4.07 * 4.01 m) met een siergrindvloer en veel natuurlijk licht inval. De open keuken (ca. 3.30 * 1.76 m) heeft een houten afwerking en is voorzien van de voorname apparatuur.

BUITEN:
De houten toegangspoort aan de straat kant biedt toegang tot de gezellige, gezamenlijke binnenplaats met een viertal fraaie bomen. Een open doorgang aan de achterzijde biedt toegang tot de hoger gelegen parkeerplaatsen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en het balkon. De badkamer (ca. 2.27 * 1.70 m) is geheel betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel. Slaapkamer I (ca. 6,60 * 2,88 m) heeft een nette laminaatvloer, een hoger gelegen gedeelte en toegang tot het balkon. Slaapkamer II (ca. 4.33* 3.62 m) is voorzien van vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare ruime bergzolder/werkzolder (ca. 8.35* 4.16m) met CV-opstelling en witgoed aansluiting.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1998
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Everstraat 36
Plaats
Einighausen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
81 m2
Inhoud
457 m3
Perceel oppervlakte
1.104 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
4
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt