Budel-Dorplein – Gebrs. Looijmanslaan 44

6024 AD Budel-Dorplein

101 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 175.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Deze woning wordt u aangeboden in collegia samenwerking met Continue Assurantiën & Makelaars te Sittard. Karakteristieke eindwoning op een rustige locatie in het gezellige Budel-Dorplein, nabij alle voorname voorzieningen. Indeling:…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Deze woning wordt u aangeboden in collegia samenwerking met Continue Assurantiën & Makelaars te Sittard.

Karakteristieke eindwoning op een rustige locatie in het gezellige Budel-Dorplein, nabij alle voorname voorzieningen.

Indeling:
BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree komt men binnen in de woonkamer (ca. 7.30 * 3.50 m) heeft een mooie laminaatvloer. De half open keuken (ca. 3.89 * 2.42 m) heeft een laminaatvloer, nette afwerking en is voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is de achterkamer (ca. 3.89 * 2.69 m) tegelvloer, witgoed aansluitingen en toegang tot het toilet en de schuur (ca. 6.15 *1.90 m). De patio is eveneens bereikbaar vanuit de achterkamer.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De nette, gemoderniseerde badkamer (ca. 2.55 * 2.30 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. De slaapkamers, I (ca. 3.76 * 3.43 m), II (ca. 3.76 * 2.35 m) en III (ca. 3.55 * 2.35 m) zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 7.43 * 4.40 m).

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1921
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Gebrs. Looijmanslaan 44
Plaats
Budel-Dorplein
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
101 m2
Inhoud
398 m3
Perceel oppervlakte
118 m2

Indeling

Verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
23 november 2020

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Kaart

In de buurt