Brunssum – Henri Dunantstraat 145

6441 XD Brunssum

90 m2 woonoppervlakte 4 kamers
€ 125.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Fraai gemoderniseerd en instapklaar appartement in het complex “Het Bentjen” in Brunssum, nabij alle voorname voorzieningen en tevens…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Fraai gemoderniseerd en instapklaar appartement in het complex “Het Bentjen” in Brunssum, nabij alle voorname voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.
Vanwege de ligging op de 11e verdieping biedt het appartement een fraai uitzicht over de gehele omgeving.

Indeling:

BEGANE GROND:
Hal met brievenbussen, trappenhuis en de lift. Parkeerplaatsen rondom het complex.

11e VERDIEPING:
De entree met meterkast. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer.
Vanuit de entree is direct links toegang tot de half open keuken (ca. 3.01 * 2.97 m). De keuken heeft een moderne, hoogglans witte afwerking met donker werkblad en is voorzien van alle voorname apparatuur. De woonkamer (ca. 7.08 * 3.89 m) is ruim en heeft een deur naar het balkon. Er is een apart toilet en de moderne badkamer (ca. 3.01 * 2.27 m) heeft een donkere tegelvloer en is voorzien van een inloopdouche, wastafel, witgoed aansluitingen en een bergkast.

Van de twee slaapkamers, I (ca. 4.67 * 4.08 m) en II (ca. 3.89 * 3.07 m), biedt de grootste slaapkamer toegang tot het balkon.

Berging (ca. 3.41 * 1.69 m) op het einde van de galerij.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 125.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Appartement
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1969
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Henri Dunantstraat 145
Plaats
Brunssum
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
280 m3

Indeling

Verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt