Huis verkopen in Elsloo

Uw huis verkopen in Elsloo? WijMakelaars is uw makelaar bij het verkopen van uw huis in Elsloo. Elsloo is een gemeente in het zuiden van de provincie Limburg en is misschien wel het oudste boerendorp van Nederland. De kern van Elsloo telt circa 7315 inwoners. Elsloo ligt aan de Maas en het Julianakanaal en kent prachtige wandel- en fietsroutes die u langs het water sturen. U vindt hier een prachtig kasteelpark met een heemtuin, vijvers, theekoepel, ornamenten, exotische bomen en meer. Er zijn veel hoogteverschillen waardoor u uitzicht heeft over het Maasdal, het Kempens plateau en de terrils aan de Belgische zijde van de Maas. Het heeft door haar rijke geschiedenis een beschermd dorpsaanzicht, bijzondere kerken, authentieke molens, het Streekmuseum en het Kasteel van Elsloo. In de nieuwe kern van Elsloo vindt men gezellige horecagelegenheden en zijn er diverse winkels.

Kortom, wanneer u uw huis verkoopt in Elsloo, verkoopt u een woning omgeven door prachtige natuur en een gezellige dorpskern!

Bekijk aanbod
Woning verkopen

Statistieken van Elsloo

0
+
Inwoners
0
Huizen te koop
0
Gemiddelde vraagprijs

Wijk- en buurtinformatie Elsloo

Elsloo bestaat uit een aantal wijken en buurten:

Asselt

Boukoul

Buitengebied Swalmen

Groenekruisgebied

Heide

Martin Giessen-Bosstraat

Swalmen-Centrum

Meer informatie over Elsloo

Wilt u een huis verkopen in Elsloo of een huis kopen in Elsloo? Wij helpen graag. WijMakelaars denkt met u mee over de koop of verkoop van uw woning in Elsloo. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning om uw woning zelf te verkopen of gebruik te maken van onze full-service makelaarsdiensten.

Meer over Elsloo

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Elsloo?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.