Uw vertrouwde makelaar in Echt

Bent u van plan om een woning te kopen in Echt of om uw oude woning in Echt te verkopen? Dat gaat het makkelijkste en snelste met een betrouwbare en deskundige makelaar. Zoek niet verder, want bij Wij Makelaars bent u aan het juiste adres! Wij worden namelijk gezien als dé makelaar van Limburg en zijn dan ook actief als makelaar in Echt. Wij kennen de gemeente en de woningmarkt hier als geen ander en dit werkt uiteraard in uw voordeel tijdens het kopen of verkopen van uw huis.

Bekijk aanbod
Contact

De full service makelaar in Echt

Makelaars hebben meerdere taken. Ze kunnen onder andere gespecialiseerd zijn in de verkoop van huizen, de aankoop van huizen of taxaties. Binnen de makelaardij in Echt biedt Wij Makelaar een volledige dienstverlening voor de verkoop of verhuur van onroerend goed. Hierbij zijn wij uw makelaar, maar tevens uw adviseur. Op deskundige wijze helpen wij bij het hele proces, waarbij we u graag al het werk uit handen nemen.

Aankopen van een huis

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij de aankoop van een woning in Echt. Zo zijn wij altijd als eerste op de hoogte van alle nieuw aangeboden woningen op de huizenmarkt hier. Wij kunnen daarom snel schakelen als wij een huis vinden dat past bij uw zoekopdracht. Zo heeft u de grootste kans om uw ideale huis te kopen voor de prijs die u op het oog heeft.

Mocht u zelf ook op zoek willen gaan naar een woning in Echt, dan kan dat gemakkelijk via het uitgebreide huizenaanbod op onze website. Aan de hand van de verschillende filters kunt u uw zoekopdracht eenvoudig specificeren. Laat het ons meteen weten als u een huis op het oog heeft. Dan kunnen wij voor u aan de slag gaan om een (begeleide) bezichtiging in te plannen en eventuele onderhandelingen te starten. Uiteraard begeleidt onze makelaar in Echt u ook tijdens de afhandeling van de koop bij de notaris en helpen wij u met de overdracht. Zo kunt u met een gerust hart en zonder te veel zorgen en moeite de sleutel van uw nieuwe huis in ontvangst nemen.

Verkopen van uw woning

Onze makelaars in Echt assisteren niet alleen bij de aankoop van een woning, maar kunnen u uiteraard ook goed van dienst zijn als u uw huis wilt verkopen. Wij doen er alles aan om uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs te verkopen. Onze jarenlange ervaring in de makelaardij in Echt komt hier uiteraard goed bij van pas. Wij weten precies welke strategieën het meest geschikt zijn om de beste deal voor uw huis te krijgen. Misschien vindt u het niet alleen belangrijk dat u de hoogst mogelijke prijs voor uw huis krijgt, maar zou u het bijvoorbeeld ook heel fijn vinden om te weten dat er een liefdevol gezinnetje in uw huis komt te wonen dat net zo veel bijzondere herinneringen gaat opbouwen in uw huis als dat u dat heeft gedaan. Ook met deze wensen houden wij rekening. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw huis met een gerust hart kunt verkopen.

Bekijk ons aanbod

Taxatie van een woning

Wanneer u op het punt staat uw woning te verkopen, dan wilt u wel een geschikte verkoopprijs van uw woning krijgen. Dit gebeurt aan de hand van een taxatie van uw huis. Een taxatierapport is niet alleen nodig bij de verkoop van een huis, maar ook bij de aankoop en hypotheekaanvraag. Wij Makelaars kan ook ingezet worden voor het taxeren van uw huis. Onze gevalideerde taxatierapporten worden opgesteld volgens de laatste taxatiemodellen en dientengevolge geaccepteerd door alle Nederlandse banken en de Nationale Hypotheek Garantie.

Waarom kiezen voor Wij Makelaars?

Als u op zoek bent in Echt naar een makelaar, waarom zou u dan voor Wij Makelaars kiezen? Niet alleen bieden wij een complete dienstverlening aan, maar we geven u ook de optie om zelf uw huis te verkopen onder begeleiding van een makelaar of om deel te nemen aan ons Wij Collectief. Bovendien zijn wij al 35 jaar actief in de branche en zijn wij een erkende makelaar voor heel Limburg. Overige redenen om voor Wij Makelaars te kiezen, zijn:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis
  • Slimmer verkopen door ons uitgebreide netwerk
  • Veelzijdig aanbod
  • Persoonlijke benadering van onze klanten

Het Wij Collectief

Met het ‘Wij Collectief’ is het mogelijk om een woning vrij op naam te kopen en hierdoor verschillende kosten te besparen. Denk hierbij aan bemiddelingskosten, notaris- en kadasterkosten, taxatiekosten, kosten voor een bouwkundig rapport, enzovoorts. Met deze alles-in-1 formule koop je een huis zonder kosten koper (k.k.) en dat is voordelig. Lees verder als u meer wilt weten over een woning vrij op naam kopen. Benieuwd hoe u kunt besparen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag!

Wij Collectief

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Echt?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.