Uw vertrouwde makelaar in Beek

Wilt u een woning gaan kopen of juist verkopen en bent u op zoek naar een makelaar in Beek? Dan helpen wij van Wij Makelaars u graag verder! Wij zijn namelijk al jarenlang een erkende makelaar in Beek met meerdere kantoren in Roermond, Sittard en Geleen. Naast dat we onze klanten graag helpen bij de verkoop, verhuur, aankoop, taxatie of waardebepaling van hun woning, bieden wij ook een financieel advies door onze financiële adviseurs aan. Kortom, u kunt voor allerlei zaken rondom de koop en verkoop van een woning bij ons terecht. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden en informatie over ons als makelaar in Beek. Wilt u graag meer weten of heeft u al een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op! Huis te koop in Beek? Wij staan graag voor u klaar.

Bekijk aanbod
Contact

Op zoek naar een makelaar in Beek?

Wij van Wij Makelaars zijn een full-service makelaar in Beek. Wij proberen onze klanten dan ook op zoveel mogelijk gebieden te ontlasten tijdens de koop of verkoop van een woning. Als persoonlijke makelaar en adviseur begeleiden we onze klanten graag in het hele verkoopproces, van het begin tot aan het einde. Dit betekent dat we onder andere bezichtigingen, verkooponderhandelingen, juridische afhandelingen en het informeren van de notaris voor u regelen. Wij streven er hierbij altijd naar om een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopopbrengst voor uw woning te realiseren. Naast dat we de verkoop van uw woning graag volledig voor u uit handen nemen, kunt u er bij onze makelaar in Beek ook voor kiezen om zelf uw woning te verkopen. Het zelf verkopen van uw woning (met wat hulp van ons) is namelijk voordeliger. Afhankelijk van de verschillende pakketten die wij aanbieden ontvangt u van ons bijvoorbeeld professionele foto’s, een prominent op Funda en een verkoopovereenkomst. Meer informatie over het zelf verkopen van uw huis vindt u op onze website! Maar wij handelen niet alleen als verkoopmakelaar. U kunt bij ons ook terecht voor een aankoopmakelaar, taxateur of een financieel adviseur. Niet voor niets zijn wij dé meest betrouwbare en veelzijdige makelaar in Beek en de rest van Limburg!

Wij als full-service makelaar in de makelaardij in Beek

Hoe wij ons als full-service bureau in de makelaardij in Beek onderscheiden van alle andere makelaarsbureaus? Ten eerste door verschillende gratis diensten en extra’s aan te bieden bij de verkoop van uw woning. Zo krijgt u van ons een gratis waardebepaling, hoeft u geen opstartkosten te betalen en bieden wij een gratis verkoopstrategie aan. Door ons top Funda-presentatiepakket bent u gegarandeerd van een optimale verkooppresentatie en zal de kans op een beter verkoopresultaat alleen maar toenemen. Bent u nu al nieuwsgierig geworden naar de waarde van uw woning? Dan kunt u al direct een formulier invullen en een gratis waardebepaling aanvragen op onze website!

Ook door onze sterke connecties en samenwerkingen vormen wij een sterke schakel in de makelaardij in Beek. Wij Makelaars is namelijk begonnen als een samenwerking tussen &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en WoningaanbodNederland. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer voor u kunnen betekenen en meer opties kunnen aanbieden. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een overstapgarantie. Dit wil zeggen dat u altijd eerst zelf kunt proberen om uw woning te verkopen (met wat hulp van ons) en vervolgens toch nog kunt overstappen naar onze full-service makelaar. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn als makelaar in Beek.

Een huis kopen bij een makelaar in Beek

Als u een huis gaat kopen in Beek, wilt u een makelaar die Beek tot in de puntjes kent en uiteraard zeer betrouwbaar en deskundig is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om u al op weg te helpen bij het vinden van uw droomwoning, hebben wij op onze website allerlei informatie verzameld over een huis kopen in Beek. Niet alleen kunt u op onze website het volledige woningaanbod in Beek bekijken; wij hebben namelijk ook uitgebreide informatie over verschillende wijken voor u verzameld. Hierbij kunt u denken aan informatie over de omgeving, maar ook een aantal checklists en statistieken. Daarnaast schrijven wij ook blogs die u kunnen helpen tijdens de koop of verkoop van uw woning. Als makelaar in Beek beschikken wij niet alleen over veel kennis binnen het vakgebied, maar lopen wij ook met verschillende technische zaken voorop. We willen onze klanten namelijk de beste tools aanbieden om hun huis zo snel mogelijk te verkopen. Een voorbeeld hiervan is onze 3D-tool. Via onze virtual reality online viewer kan men op eenvoudige manier een woning “bezichtigen” en maar liefst 360 graden om zich heen kijken binnen elke ruimte. Een goede, snelle en efficiënte manier om uw woning te presenteren! Als dé full-service makelaar van Limburg hopen wij dat we u binnenkort van dienst mogen zijn bij de koop of verkoop van uw woning.

Full service makelaar

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Beek

Wilt u uw huis verkopen in de omgeving Beek, dan bent u bij Wij Makelaars verzekerd van een vertrouwde partij. Met 30 jaar aan ervaring, weten wij hoe de huizenmarkt in elkaar steekt. Wij kunnen uw huis hier goed in positioneren om snel en juist tot een verkoop te kopen.

Woningen vrij op naam kopen

Dankzij het slimmer verkopen is het voor u ook mogelijk om een woning vrij op naam te kopen. Dit kan u doorgaans duizenden euro’s aan extra kosten bij de aankoop van een woning schelen! Wat houdt vrij op naam dan precies in? Op het moment dat u een woning gaat kopen, komen hier doorgaans extra kosten bij kijken. Deze worden ook wel kosten koper genoemd. Binnen deze kosten zijn zaken als overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten en taxatiekosten inbegrepen. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs van een woning vaak een stuk hoger. Wanneer u dus een woning vrij op naam koopt, hoeft u met al deze extra kosten in ieder geval al geen rekening meer te houden.

Wie zijn wij

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.